PALUCH @ WŁOCŁAWEK

Bilety dostępne od 2 listopada w Klub „Lucky Star” Wzorcownia, W trzech pulach:
25/30/35 zł.
Zalecamy pośpiech !

Rezerwacje biletów TYLKO DLA OSÓB SPOZA WŁOCŁAWKA. Należy napisać na fanpage: Agencja DON’T STOP, ile zamawiasz biletów i na jakie nazwisko. Ps. Będziemy weryfikować czy dana osoba jest spoza miasta, więc prosimy o osoby zamieszkałe we Włocławku o zakup w punkcie sprzedaży czyli w klubie. Pozdrawiamy !

Paluch- zadebiutował w 2004 roku materiałem „Życie jest piękne”. Niedługo potem dołączył do grupy Aifam, z którą nagrał wydany w grudniu 2005 krążek „Nasza rewolucja”. Wkrótce raper zaczął prace nad kolejnym solowym materiałem. Jego twórczością zainteresowała się wytwórnia Druga Strefa Records, pod której skrzydłami ukazała się nowa płyta Palucha, zatytułowana „Biuro Ochrony Rapu”. W 2009 wyszedł album „Pewniak” nakładem Fonografiki, na której znaleźli się min. Onar, Peja, Kaczor, PtP.W 2010 Paluch wraz z Dj’em Story dołączają do Diilgangu i wspólnie, dokładnie 10.10.10 wydają kolejny album pt. „Bezgranicznie oddany”-nakładem BOR Records.

Dyskografia:
* Życie Jest Piękne (nielegal, 2004)
* Biuro Ochrony Rapu (album, 2007, Druga Strefa Rekords)
* Pewniak (album, 2009, Fonografika)
* Bezgranicznie oddany (album, 2010, B.O.R. Records)
* Syntetyczna Mafia (album, 2011, B.O.R. Records)
* NIEBO (album, 2012, B.O.R. Records)
* Lepszego Życia Diler (album 2013, B.O.R. Records

2015.11.14 Włocławek Paluch